We gaan genieten!

Gepubliceerd op: 29/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 3761

Tags: ,

AEW voorzitter Toine Doreleijers belangrijkste boodschap voor morgen is: genieten! Bij de toertocht van morgen zullen ruim 1.100 mensen van start gaan. De jongste deelnemer is 12 jaar oud en de oudste 77 jaar.

De temperatuur zal volgens verwachting rond het vriespunt blijven. In de ochtend wordt er 15-20 centimeter sneeuw verwacht. Toine Doreleijers: “Dat valt mee, dat schuiven we nog makkelijk weg.”

De start vindt om 7.00uur plaats vanuit Parc-Fermé een stukje tegen de richting in schaatsen en dan sorteren in startvakken. Wil je perse in het voorste startvak starten, zorg er dan voor dat je er op tijd bent. De laatste ronde gaat om 18.15 uur in. Daarmee hebben deelnemers zo’n 12 uur de tijd om hun persoonlijke doel te behalen.

Denk eraan je beennummers in te vullen en ook daadwerkelijk op je benen te bevestigen. Dit is belangrijk bij mogelijke ongevallen voor de medische dienst. Draag ook een bril, meerdere laagjes kleding en een helm. Alle mensen die hoofdletsel hebben opgelopen de laatste weken droegen geen helm.

Voor alle thuisblijvers, wil je morgen iemand aanmoedigen via de speakers Jannes en Andries, stuur dan een e-mail naar speakers@weissensee.nl.

Reacties Gesloten