Op naar de volgende 100 kilometer

Gepubliceerd op: 27/01/2015

Categorie: Weissensee 2015

Bekeken: 4310

Tags: ,

Even uitrusten, lunchen en weer door! De eerste 100 kilometer zit erop voor Jur van de Beek en zijn vrienden uit Nijkerk.

Jur: “De eerste vijf uur zijn we als groep bij elkaar gebleven. We hebben daar geen afspraken over gemaakt maar tot nu toe beviel het goed. Ik denk niet dat we de komende 100 kilometer ook nog bij elkaar blijven. Maar dat maakt niet uit, als we ons doel maar halen: allemaal de 200 kilometer uitschaatsen!”

Evenals de vriendengroep uit Nijkerk zijn ook vele anderen al een heel eind op weg. Inmiddels is de wind wat meer aangetrokken, dat maakt het op de stukken tegen de wind in pittiger dan vanochtend. Wil je iemand een extra steuntje in de rug geven via de speakers? Mail je boodschap naar speakers@weissensee.nl.

Reacties Gesloten