Dobbelinterview: Janneke Commandeur

Gepubliceerd op: 22/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 2462

Tags: ,

Twee dobbelstenen, drie keer gooien. Het aantal ogen staat voor een vraag. Het dobbelinterview van vandaag is met Janneke Commandeur uit Culemborg.

10. Als je een snoepje was, hoe zou je dan smaken?
Janneke: Dat moet een zoet snoepje zijn. Een apenkopje! Die vind ik zelf heel lekker. Maar ik ben denk ik een zoet snoepje, omdat ik een lief karakter heb. Soms misschien iets te lief. Ik doe veel voor anderen, waardoor ik mezelf wegcijfer.

5. Wat is het beste gevoel ter wereld?
Janneke: Tevreden zijn. Het is heel fijn om met kleine dingen tevreden te kunnen zijn. Ik vind het ook fijn om anderen te kunnen helpen. Om hier op de Weissensee rond te lopen geeft me ook al een heel rijk gevoel.

6. Wat wil je worden als je later groot bent?
Janneke: Ik ben al groot, al 59 jaar inmiddels. Ik wil graag gezond blijven. Verder mag alles blijven zoals het is. Ik ben momenteel heel content.

Vorig Bericht:
Volgend Bericht:

Reacties Gesloten