Weer aan Weissensee na vandaag beter

Gepubliceerd op: 17/01/2015

Categorie: Voorpagina, Weissensee 2015

Bekeken: 8091

Tags: ,

Na de ideale omstandigheden van de afgelopen week, is het weekend heel anders begonnen. Het heeft bijna de hele dag geregend. Een laaghangende wolkenmassa geeft de Weissensee vandaag een grauwe aanblik.

Door het water dat op het ijs ligt, kan er vandaag niet geschaatst worden. Voor het team van ijsmeester Norbert Jank wel genoeg werk te verrichten. Er zijn gaten in het ijs geboord, waardoor het meeste water onder het ijs verdwijnt.

Aangenamer
Gelukkig zijn de voorspellingen voor de aankomende dagen een stuk aangenamer. Op zondag is er nog kans op een paar buien in de ochtend. ’s Middags klaart het op en kan zelfs de zon zich nog laten zien. De temperatuur ligt ’s nachts rond de -1°C. Overdag wordt het maximaal 3°C.

Mist
In de dagen daarna is er geen noemenswaardige neerslag te verwachten. ’s Nachts kan zich mist boven het meer vormen, waardoor het niet heel hard gaat vriezen. Overdag stijgt het kwik tot net boven het vriespunt.

Bekijk hieronder het volledige Weissensee-weerbericht van de ZAMG Wetterdienst:

IJs & Weer
Kijk voor meer informatie over de weersomstandigheden aan de Weissensee op de pagina ‘IJs & Weer’.

Reacties Gesloten