Marathon Magazine op de mat: de winter is begonnen

Gepubliceerd op: 01/10/2014

Categorie: Uncategorized

Bekeken: 2361

Tags: ,

Alle leden van de AEW ontvangen de komende dagen het Marathon Magazine. Hierin onder andere het verhaal van Jeroen Blankendaal, die dertig jaar niet had geschaatst, maar met goede begeleiding tóch de 200 kilometer wist te volbrengen.

Jeroen (42) bereidde zich samen met oud-marathonschaatser Casper Helling – winnaar van de Alternatieve in 2009 – voor op zijn Alternatieve Elfstedentoertocht. “De rol van Casper in mijn voorbereiding was erg belangrijk”, zegt Jeroen. “Mijn referentiepunt was een marathon lopen. Tweehonderd kilometer klinkt dan zó bizar ver, zeker als je de tijd eraan koppelt die je er over mag doen. Op de marathon ga je rond de 35 kilometer dood; wat komt er in vredesnaam op me af tijdens zo’n Alternatieve Elfstedentoertocht? Wat Casper vertelde, gaf me een goed idee van wat er op me af zou komen.”

Jeroens complete verhaal leest u in de nieuwste uitgave van Marathon Magazine. Bij alle AEW-leden valt hij deze week op de mat. Ook is het blad online te lezen:

Reacties Gesloten