Inschrijving voor Weissensee 2015 van start

Gepubliceerd op: 15/09/2014

Categorie: Weissensee 2015

Bekeken: 4801

Tags: ,

De inschrijving voor Weissensee 2015 is geopend! Vanaf dit jaar hebben we een nieuw inschrijfsysteem. Het nieuwe systeem is overzichtelijker en makkelijker.

U kunt in het nieuwe inschrijfsysteem inloggen met uw ‘oude’ gebruikersgegevens, waarmee u ook inlogde op Mijn Weissensee. Daarna wijst het inschrijven zich vanzelf. Eén van de voordelen van dit nieuwe systeem is dat u uw deelnamekosten direct online kunt betalen en dus geen machtiging meer hoeft af te geven. Via de veilige verbinding met iDeal kunt u de betaling voor deelname aan de toertocht(en) direct regelen.

Inschrijven jeugd
Deelnemers die jonger zijn dan 17 jaar ten tijde van Weissensee 2015, krijgen korting op het inschrijfgeld. Zij betalen 35 euro voor een Alternatieve Elfstedentoertocht, 25 euro voor de Weissensee Prestatietocht. Zij kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar info@weissensee.nl.

Reacties Gesloten