BBA Tours bij voldoende animo ook op dinsdag

Gepubliceerd op: 13/09/2014

Categorie: Weissensee 2015

Bekeken: 2157

Tags: , , ,

Busmaatschappij BBA Tours verzorgt in 2015 opnieuw de busreizen naar de Weissensee. De bussen rijden sowieso op beide vrijdagen naar de Weissensee. Bij voldoende animo rijdt er ook een bus op dinsdag 20 januari.

De bussen vertrekken op vrijdag 16 en vrijdag 23 januari aan het begin van de avond naar de Weissensee. Aankomst is dan de volgende dag in Oostenrijk. De terugreis staat gepland voor 24 en 31 januari. Vertrek aan de Weissensee is dan opnieuw ’s avonds, aankomst in Nederland de volgende ochtend.

Veel schaatsers hebben aangegeven graag op dinsdag 20 januari naar de Weissensee te willen reizen. BBA Tours heeft besloten dat er bij voldoende animo ook die dag een bus naar Oostenrijk zal vertrekken. Alle informatie over de busreizen vindt u op de website van BBA Tours.

Meer over de reis naar de Weissensee vindt u op de pagina ‘Reismogelijkheden’.

Reacties Gesloten